Working With Friends: Febe nam deel aan uitwisselingsproject in Londen

08 april 2024

Als lid van de Leading Edge Alliance (LEA Global) namen we in oktober 2023 deel aan een nieuw initiatief genaamd Working With Friends. Het doel van dit initiatief is om young professionals van verschillende Europese accounting- en consultingbedrijven te laten samenwerken. Door hun ervaringen en vragen met elkaar te delen, ontstaat er ruimte om te leren van elkaar en te groeien in hun carrière. Dit alles gaat door bij een gastbedrijf, dat instaat voor de activiteiten en het bieden van ondersteuning.

Febe Louage, Manager International bij Vandelanotte, nam deel aan de eerste editie van Working With Friends in Londen

Working With Friends

Febe: “In oktober kreeg ik de kans om deel te nemen aan een pilootproject dat werd georganiseerd door de Leading Edge Alliance (LEA global), het internationaal netwerk waar Vandelanotte deel van uitmaakt. Samen met andere young professionals uit Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Frankrijk, mocht ik twee weken doorbrengen in het bruisende Londen. Daar werden we - ondanks het druilerige weer - warm ontvangen door het gastbedrijf HW Fisher, een toonaangevend accountants- en adviesbureau in het Verenigd Koninkrijk.

Het uitwisselingsproject werd gedoopt tot Working With Friends. Voor we effectief naar London gingen, werden er enkele digitale introductiegesprekken georganiseerd om de andere deelnemers te leren kennen en te bespreken op welke vlakken we wilden bijleren. Tijdens de eerste ontmoeting ter plekke voelde het meteen aan alsof we elkaar al jaren kenden. Was dit door onze gezamenlijke liefde voor fiscaliteit of door de gezamenlijke liefde voor de heerlijke Londense biertjes, wie zal het zeggen… 😉

Tijdens deze twee weken leerde ik de bedrijven van de andere deelnemers beter kennen en mocht ik op mijn beurt Vandelanotte en onze verschillende diensten voorstellen. Daarnaast kregen we de kans om met de partners en managing partner van HW Fisher te spreken over de uitdagingen waar onze sector op vandaag mee geconfronteerd wordt. We sloten het traject af met een presentatie tijdens de LEA Global World Conference en de LEA Global Managing Partner Conference over hoe we het project beleefd hadden en welke zaken we meenemen naar onze eigen firma en onze eigen carrière.

Samen met de andere deelnemers schreef ik volgend verslag over onze ervaring:

LEA Global | LEA Working with Friends – Pilot | Accounting Firm Association | Accounting Firm Alliances

Het was alleszins een unieke belevenis en ik kijk ernaar uit om de andere deelnemers in april 2024 opnieuw te zien tijdens de LEA Global European Regional Conference in Praag!”

Meer info over LEA Global? Surf dan naar https://www.leaglobal.com/.

Working With Friends
Working With Friends