Waarom kiezen voor Vandelanotte?

Wij heten je niet alleen van harte welkom wanneer je bij ons komt werken. Nee, we laten je meteen ook thuis voelen. Want we vinden het bijzonder belangrijk dat je je goed voelt bij ons. Kom jij binnenkort ons team vervoegen?

Twee mensen in vergaderzaal

Bij Vandelanotte sta jij

centraal

We focussen ons ten volle op hoe jij bent als individu. We kijken naar je noden & wensen en anticiperen daarop. We zorgen voor relevante coachingstrajecten waarbij je jezelf kan ontplooien. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke activiteiten om jezelf en  je collega's nog beter te leren kennen. Kortom: wij doen er alles aan om het beste in jou naar boven te halen.

 

Vandelanotte staat voor

groei

En dat zowel persoonlijk als professioneel. Groeien is een proces van vallen en opstaan. Dat beseffen we maar al te goed. Daarom ondersteunen we je ook zoveel als mogelijk. Bij ons krijg je de vrijheid om het heft in eigen handen te nemen, betrekken we je onmiddellijk in ons verhaal en krijg je de nodige verantwoordelijkheden. Wij willen de klant altijd een stap voor zijn en denken dus telkens vooruit. Durven initiatief nemen, juichen we dan ook hard toe!

Groei

Bij Vandelanotte word je

een expert

Onze kennis van onze klanten is onze sterkte. Blijven leren en ontwikkelen, vinden we dan ook belangrijk. Zo kunnen we perfect inspelen op de noden van de klant. Om dit te realiseren, geven we je alle ruimte om je kennis te vergroten. Zo organiseren we op tijd en stond bijscholingen en voorzien we jaarlijks ook een opleidingsbudget.

Wij geloven in

levenslang leren

Jezelf blijven uitdagen, dat vinden we belangrijk. We moedigen je aan om uit je comfortzone te treden. Door nieuwsgierig te zijn, je horizon te verbreden, en open te staan om nieuwe dingen te ontdekken. Bij ons krijg je de kans om heel wat opleidingen en bijscholingen te volgen en bieden we jou de ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij geloven in

passie, niet in jaren ervaring

Motivatie vinden we belangrijker dan kennis. Gedrevenheid en enthousiasme zijn onze voorwaarden. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en leer je graag bij? Dan ben je meer dan welkom bij ons! Jouw persoonlijk groeipad staat daarbij centraal.

Wij geloven in

jou

Wij kijken naar jouw sterktes en zorgen ervoor dat we die ten volle inzetten. We willen dat je voldoening haalt uit je werk en dat je elke dag tevreden bent. Dat je het beste haalt uit jezelf en groeit. Jij bent een belangrijke toegevoegde waarde in ons bedrijf. Daarom bieden we je alle kansen en ruimte die je wenst.

Wij geloven in jou

Aan de slag bij Vandelanotte?