Uit het oog, maar niet uit het hart!

23 augustus 2023
Alumni-event

Bij Vandelanotte hechten we veel belang aan het welzijn van onze collega’s. We hopen dan ook dat iedereen zich hier thuis voelt en vele jaren bij ons aan de slag blijft. Soms komt er echter een nieuwe uitdaging op je pad waar je geen nee tegen kan zeggen. En dan gebeurt het wel eens dat we elkaar uit het oog dreigen te verliezen. Of niet? Dankzij onze alumni-events zorgen we ervoor dat we ook na je vertrek verbonden blijven.

Alumni-event

Uit het oog betekent niet uit het hart. Dat nemen we vrij letterlijk. Is jouw carrière bij Vandelanotte al even afgelopen omdat je ergens anders aan de slag bent gegaan? No hard feelings! We koesteren de tijd die je bij ons hebt doorgebracht en zijn vooral ook heel benieuwd naar de nieuwe ervaringen die je ondertussen hebt opgedaan. Daarom nodigen we onze oud-collega’s om de twee jaar uit op een alumni-event. Want wat is er nu leuker dan samen herinneringen ophalen en klinken op een leuke avond?

Inspirerende zomeravond

Dat is exact wat we deden op woensdag 21 juni 2023, tijdens ons recentste alumni-event. We zorgden voor een fantastische locatie, heerlijke bites en verfrissende drinks. En onze oud-collega’s, die zorgden voor het gezelschap. Of ze nu lang of kort bij ons aan de slag zijn geweest, als accountant of IT-er: dat maakt helemaal niets uit. Wat ons samenbrengt tijdens zo’n event, is de band die bij Vandelanotte is ontstaan. En dat is er vaak eentje voor het leven.

In het bijzijn van huidige medewerkers, vennoten en onze CEO werd er teruggeblikt op vele fijne momenten en aandachtig geluisterd naar levensupdates en toekomstplannen. Kortom: een inspirerende zomeravond met een goede vleug nostalgie en vooral een leuke ambiance. Daar doen we het voor!

Wil jij ook aan de slag bij een werkgever die het welzijn van z’n medewerkers vooropstelt? Neem dan snel een kijkje tussen onze jobs!

Alumni-event
Alumni-event