Startersdagen bij Vandelanotte: we verwelkomen onze 600e medewerker!

04 september 2023

1 september 2023: traditiegetrouw maakten een groep enthousiaste collega’s hun intrede bij Vandelanotte. En daarmee mochten we ook onze 600e medewerker verwelkomen. Een heuse mijlpaal voor ons kantoor. In de voorbije 10 jaar zagen we het aantal medewerkers meer dan verdubbelen. En dat groeiverhaal blijft zich voortzetten.

Startersdagen Vandelanotte

Meneer Roger

In 1948 ruilde onderwijzer Roger Vandelanotte zijn job als onderwijzer in om een eigen accountantskantoor uit de grond te stampen. Vandaag is Vandelanotte veel meer dan hij ooit had mogen dromen. Van een zuiver accountancykantoor groeide Vandelanotte uit naar een bedrijf met een brede waaier aan diensten. Van sociaal-juridisch advies tot HR- en subsidie-advies.

Een sterke groei

In 2013 klopten we de teller nog af op 213 medewerkers, vandaag op maar liefst op 600. Hoewel het bedrijf van ‘Mijnheer Roger’ een enorme groei kende, heerst er nog steeds een erg familiale werksfeer. We zetten sterk in op een teamgerichte cultuur waarin elke collega zichzelf kan zijn. De persoonlijke groei van onze collega’s zetten we centraal. Via interne seminaries in onze VDL Academy en externe opleidingen krijgen onze medewerkers de kans om zich voortdurend te ontwikkelen.

Dankzij de inzet van onze 600 collega’s kunnen we dagelijks een kwaliteitsvolle en persoonlijke dienstverlening aanbieden aan onze klanten. Elk zijn plusje in een team van vele plusjes, dat draagt bij tot de finish. En daar zijn we trots op! 

Meeschrijven aan ons groeiverhaal? Neem dan zeker een kijkje op onze jobsite en hou onze socialemediakanalen in de gaten!