Ooit al eens met de wagen van jouw baas gereden?

18 september 2023

Heb jij ooit al eens met de wagen van jouw baas gereden? Een bijzondere vraag denk je misschien. Collega Barbara Buydens, Senior Advisor Legal, kan hier nochtans volmondig ja op antwoorden. Zij kreeg de sleutels van de auto van CEO Nikolas Vandelanotte. Of toch voor een weekje. Maar welk verhaal zit daar nu eigenlijk achter?

Vandelanotte wagenwissel

Carpoolactie tijdens 75 jaar Vandelanotte

We vinden het maar al te belangrijk dat onze collega’s zich op een veilige manier verplaatsen, ook naar onze  Vandelanotte-events. Daarom moedigen we carpoolen onder de collega’s sterk aan. Voor 75 jaar Vandelanotte koppelden we dit zelfs aan een leuke winactie. Wie carpoolde naar het event, maakte kans om een week  eigenaar te worden van de elektrische Audi e-tron GT van onze CEO. Een duurzame en vooral unieke manier om je te verplaatsen. And the winner is… Barbara Buydens. Onze CEO Nikolas Vandelanotte bleef niet met lege handen achter, hij mocht in ruil met één van onze Audi A1 wagens rijden. Hoe die wagenwissel verliep? Dat ontdek je in de video hieronder!

Vergroening van het wagenpark

Naast carpoolen zetten we ook meer en meer in op de vergroening van ons wagenpark. De weg naar het elektrisch rijden zijn we bij Vandelanotte al een tijdje geleden ingeslagen en wordt in de toekomst nog belangrijker. De overstap van een van diesel- of benzineauto naar een elektrische wagen brengt echter heel wat veranderingen met zich mee. Denk maar aan de batterij, het rijbereik, de laadinfrastructuur … om de overstap voor onze collega’s zo aangenaam mogelijk te maken (en omdat nu eenmaal niet iedereen het geluk heeft gehad om te kunnen proeven van het elektrisch rijden in een luxueuze Audi e-tron GT), organiseren we allerhande incentives en infomomenten. Want een duurzame toekomst, daar dragen we graag ons steentje aan bij.

Zelf ontdekken hoe duurzaam we bij Vandelanotte zijn? Neem dan zeker een kijkje tussen onze jobs!