Net zoals Lana meestappen in een inspirerend groeiverhaal?

10 februari 2023
Lana Desaegher

Lana is sinds mei 2021 aan de slag bij Vandelanotte als Senior Advisor op de afdeling HR Solutions. Deze afdeling was haar voorheen niet onbekend. Tijdens haar carrière als HR Consultant zag ze die naam regelmatig opduiken in het netwerk van haar klanten. Lana legt uit: “Vandelanotte HR Solutions werd vaak in één adem genoemd met een kwaliteitsvolle dienstverlener, een echte krak in het vak. Toen ik hoorde dat een medestudent uit mijn opleiding er vandaag nog steeds werkt, was ik getriggerd om Vandelanotte op te zoeken en contact te leggen. Uiteindelijk heb ik dan ook de overstap gemaakt”.

En van die beslissing heeft Lana nog geen seconde spijt gehad. “Mijn carrière bij Vandelanotte gaat iedere dag in stijgende lijn verder. Ik ben blij te merken dat onze waarden groei, creativiteit en betrokkenheid geen loze begrippen zijn en wel degelijk van toepassing zijn in de dagelijkse realiteit. Vandelanotte groeit steeds verder en dat voel je ook. Onze slagzin #morethanaccountants is zó typerend, want bij Vandelanotte hebben we zoveel experten aan boord die zich iedere dag volop inzetten om de klant te ontzorgen. Er is ruimte om op opportuniteiten te springen en hen vorm & inhoud te geven. Ik vind het erg fijn om mijn job uit te oefenen in zo’n inspirerende omgeving.”

Als Senior Advisor HR Solutions biedt Lana voornamelijk ondersteuning tijdens de selectieprocedures van haar klanten. Ze helpt hen door kandidaturen te beoordelen en een goede match te vinden tussen vraag en aanbod. Daarnaast gaat ze ook voortdurend op zoek naar groeikansen voor het personeel dat al aan boord is bij een organisatie. “Want ik ben ervan overtuigd dat inzetten op ontwikkelingskansen en groei, zowel vanuit de organisatie als vanuit de medewerkers, toegevoegde waarde biedt voor alle partijen”, gaat Lana verder.

Lana vertoeft graag in het kleine maar fijne team dat HR Solutions heet. “Het is een sterk team omdat we allemaal complementair zijn, zowel qua expertise maar ook qua persoonlijkheden en interesses. Deze mix van personen zorgt voor heel wat animo op kantoor. Ook na het werk nemen we de tijd om de team spirit nog verder aan te wakkeren. Deze leuke sfeer binnen het team, de boeiende verhalen van sollicitanten en de nauwe samenwerking met de opdrachtgevers zorgen ervoor dat ik heel tevreden ben met mijn job bij Vandelanotte”, besluit Lana.

Word jij de nieuwe collega van Lana? Bekijk dan snel onze vacatures!