Glitter & glamour op onze New Year's Party!

24 januari 2024
New Year's Party 2024

Onder het motto ‘work hard, play hard’ trokken we op 12 januari 2024 naar discotheek Cherry Moon in Lokeren. Of beter: naar eventhall Radar. Want de discotheek werd enige tijd geleden omgevormd tot een prachtige feestzaal. De ideale locatie voor ons nieuwjaarsfeest, waar we samen met alle collega’s konden terugkijken op 2023 én vooruitblikken op het komende jaar.

Dankzij het thema ‘A touch of gold’ werd het een extra feestelijke editie. Gouden discobollen, exotische planten en een overvloed aan ballonnen gaven de zaal een magisch tintje. Een van de hoogtepunten van de avond was de uitreiking van de Creatiefste, Meest Betrokken, Sterkst Gegroeide en all-round Gouden Plusser. Een mooie erkenning voor collega’s die het afgelopen jaar hun beste beentje hebben voorgezet!

Tijdens het walking dinner konden we genieten van verschillende gerechten, daarna sloten we de avond af met een spetterend dansfeest. Dj Dennis Cartier haalde alles uit de kast en zorgde er met zijn energieke beats voor dat de sfeer er tot de laatste minuut goed in zat. Buiten vroor het, maar daar hebben we niets van gemerkt!

Nagenieten van deze – letterlijk en figuurlijk –  schitterende avond doen we met onderstaande foto’s.

Afspraak op ons volgende feestje? Check snel onze vacatures en wie weet schitter jij binnenkort ook op onze foto's! 😉

New Year's Party 2024
New Year's Party 2024
New Year's Party 2024
New Year's Party 2024
New Year's Party 2024