Els Dessein: blijft ze of vertrekt ze?

18 oktober 2022
Els Dessein

Vandaag werkt collega Els Dessein exact 3 maand bij Vandelanotte. Dat je bij Vandelanotte goed zit, daar zetten we geld op in. En dat mag je best letterlijk nemen. Collega’s die, net zoals Els, starten bij Vandelanotte en na één, twee of drie maanden de klik niet voelen, krijgen een premie tot wel 7 500 euro. Blijft deze collega langer dan 3 maanden aan boord? Dan investeren we 2 500 euro in het team om er iets leuks mee te doen. Of Els blijft? Dat ontdek je in de video hieronder!

Els is Customer Care medewerker voor ons ondernemersplatform myVandelanotte. Zij staat elke dag met de glimlach klaar voor onze klanten. “Vanaf mijn eerste dag werd ik volledig meegenomen in het Vandelanotte-bad. Ik kreeg van alle staff-afdelingen een introductie en meteen ook een rondleiding in het gebouw", aldus Els.

“De maanden dat ik nu aan de slag ben bij Vandelanotte, hebben bevestigd wat naar boven kwam tijdens mijn sollicitatiegesprek. Vandelanotte is een hands-on onderneming. Je hebt een vraag? Dan word je meteen geholpen. Er worden geen paraplu’s opgestoken. Je kan op elk moment vragen stellen aan jouw overste, aan je teamleden en zelfs aan collega’s buiten jouw team”, gaat Els verder.

Ook in het IT-team heeft Els al haar draai gevonden. “Ik ben een beetje gestart als een “aanhangsel” van het IT-team. Ik voer geen IT werkzaamheden uit. Maar ik werd meteen goed opgenomen in de groep als part of the team. Er wordt stevig gelachen, de sfeer zit goed en mijn peter Maxim staat altijd klaar om mij te helpen”, vertelt Els verder.

Maar blijft Els nu aan boord bij Vandelanotte? Ontdek het hieronder!

PS: meer weten over onze campagne? Klik dan hier!