De 5000 euro die je nooit zal verdienen.

En dat bedoelen we vrij letterlijk...

Wanneer je moet kiezen tussen een job bij Vandelanotte of 5000 euro, kies je voor de job. Daar zetten we geld op in. Wij zijn er zeker van dat elke nieuwe collega die bij ons start, goed zit bij Vandelanotte. Sterker nog: wij zijn er zeker van dat onze collega’s voor geen geld zouden willen vertrekken. Maar… weten en ‘weten’ zijn natuurlijk twee andere zaken…

 

Deal

or no deal?

Daarom bieden we onze sollicitanten een deal aan. Wanneer we jou aannemen als onze nieuwste collega, geven wij je de kans om na één, twee of drie maanden te vertrekken als je ‘het’ niet voelt. En wij betalen je bij dat vertrek een premie van 2.500 euro (bij vertrek na 1 één maand), 5.000 euro (bij vertrek na 2 maanden), 7.500 euro (bij vertrek na 3 maanden) extra uit. 

 

De 5000 euro die je nooit zal verdienen.

Zegt de job je toch niks? Dan betalen wij je om te vertrekken

Zo eenvoudig is dat. Want wij geloven erin dat een job bij Vandelanotte meer waard is dan 5000 euro cash in de portefeuille. En daar zetten we blindelings geld op in. Wedden dat je blijft?

 

Vanwaar komt dat vertrouwen?

Waarom wij zo brutaal veel vertrouwen hebben in onze werkplek? Simpel: omdat we het onze collega’s gevraagd hebben. Zij zijn degenen die, via een anonieme enquête, aangaven hoe fijn werken het hier is - en voor geen geld weg te willen bij Vandelanotte. Wij besloten vervolgens om dit letterlijk op te nemen - en dit statement op de proef te stellen.

 

Waarom we ze met geen stokken buiten krijgen 

Grote kans dat onze drie kernwaarden hier een onmisbare rol in spelen. Zij liggen tenslotte aan de basis van onze organisatie - en zijn de kapstok die we gebruiken voor elke beslissing die we nemen.

 

Vandelanotte Summer Fair
betrokkenheid
1

We zijn betrokken

We werken aan een teamgerichte, familiale en toegankelijke cultuur, waar elke medewerker betrokken wordt bij het reilen en zeilen van de organisatie.

Creativiteit
2

We zijn creatief

We dagen jou elke dag uit om creatief en out of the box te denken. Door gevarieerde, veelzijdige en boeiende projecten aan te gaan, verveel jij je nooit. Geen lopende band werk, des te meer diversiteit en uitdaging.

Groei
3

We zetten groei voorop

Onze organisatie kan enkel groeien wanneer onze medewerkers de kans krijgen hun talenten te ontplooien. Zo krijg jij voldoende verantwoordelijkheid én kan je je inschrijven voor heel wat opleidingen via onze VDL Academy. Die kansen geven we elke dag opnieuw, zodat jij je kan ontpoppen tot een ware expert.

Meeschrijven aan

een groeiverhaal?

In het najaar van '22 kondigde Vandelanotte aan de handen in elkaar te slaan met Callens, Pirenne, Theunissen & Co. Daarmee versmelten de twee oudste, onafhankelijke familiebedrijven in de sector. Wij zoeken ervaren collega's die mee hun schouders willen zetten onder dit groeiverhaal. Want dat er nog heel wat hoofdstukken zullen volgen, staat als een paal boven water!

 

vandelanotte jobs

Het eens horen van een ander?

Bij Vandelanotte zijn onze medewerkers het kloppend hart van de onderneming. Daarom hechten wij heel wat belang aan hun persoonlijke wensen. Van een flexibel werkregime op maat tot persoonlijke loopbaanbegeleiding: wij zorgen dat onze mensen niks tekort komen. Ben jij na 3 maand volledig overtuigd en wil je helemaal niet meer weg bij ons? Dan krijgen jij en je team een budget van 2500 euro om een inspirerend event in elkaar te steken! Wil je graag nu al weten met wie je deze prijs gaat delen?

 

Klaar om geen 5000 euro te verdienen? Solliciteer nu!

Ben jij klaar om te solliciteren bij Vandelanotte en zo géén 5000 euro te verdienen? Fantastisch. Rondneuzen in onze vacatures kan via onderstaande knop. Om in aanmerking te komen voor deze actie moet je voldoen aan 2 voorwaarden: je hebt een minimum van 2 jaar aan ervaring en je zegt je job bij je huidige werkgever op om bij ons aan de slag te gaan. De andere spelregels lees je hier.

Enneuh, je weet het, hé: ben je na één, twee of drie maanden toch niet overtuigd van een carrière bij Vandelanotte? Dan betalen wij jou een premie uit van 2500, 5000 of 7500 euro bij het afscheid. Wat denk je? Cashen of carrière? 

Je wint sowieso…