Al meer dan 50 jaar een vaste waarde bij Vandelanotte

09 februari 2022
Jacques Cappelle

Wie is Jacques Cappelle?

Jacques Cappelle voorstellen? Eigenlijk hoeft dat amper, zeker voor de medewerkers van de West-Vlaamse vestigingen. De Wevelgemnaar is er namelijk al 50 jaar te vinden en ‘stoppen’ staat, zelfs op zijn 70ste, vooralsnog niet in zijn woordenboek.

“Officieel ben ik al sinds mijn zestigste met pensioen, maar ik kan het werken niet laten. Ik heb het bedrijf dan ook groot zien worden, Vandelanotte is – letterlijk én figuurlijk – mijn familie. Stichter Roger is mijn oom, Hein en Koen zijn mijn neven. Zolang ik mee kan met de evolutie en de digitalisering en gelijke tred kan houden met de jongere generatie, ga ik ermee door. Zelfs op zaterdag, daar heb ik nooit problemen mee gehad.

Persoonlijke groei

Ik heb altijd gevonden dat zelfontwikkeling cruciaal is. En dat vind ik nog steeds. Toen ik destijds vennoot wou worden, was het bedrijf daar nog niet klaar voor, maar vandaag kan dat wel en krijgen jongeren voluit de kans op interne doorstroming. Op die manier kunnen we het verloop beperken en jong talent stimuleren. Het is het ideale bindmiddel om dit familiebedrijf verder te laten groeien met ondersteuning van getalenteerde, betrokken en creatieve medewerkers, elk met hun eigen specialisatie.”

Maak jij binnenkort ook deel uit van ons team? Check dan onze vacatures of solliciteer spontaan!