Vandelanotte Special Services verwelkomt 100ste medewerker!

22 september 2022
Edward Vermeiren

Vandelanotte is al lang veel meer dan alleen een accountancykantoor. Ondernemers kunnen er terecht voor heel wat gespecialiseerde bedrijfsadvies. Denk maar aan optimalisaties van het HR-beleid, een mogelijke overname, strategisch en juridisch advies of begeleiding op vlak van innovatie. Ons Special Services team staat elke dag klaar voor onze meer dan 8000 klanten. Afgelopen maandag mocht dit team zijn 100ste medewerker verwelkomen: Edward Vermeiren. We stelden hem kort enkele vragen.

Edward gaat aan de slag als Senior Operational Assistant, of beter gezegd paralegal, in ons kantoor in Antwerpen. Voorheen was hij administratief medewerker in een middelgroot notariaat. “De keuze voor Vandelanotte was voor mij een logische stap. Het is een kantoor met bepaalde schaalvoordelen, zonder dat je een nummertje wordt. De menselijke sfeer en de focus op het persoonlijke groeipad spraken mij meteen aan. Het kantoor in Antwerpen is ook nog in volle expansie. Dat biedt ook wel wat opportuniteiten ”, aldus Edward.

Wat Edward verwacht van Vandelanotte? Vooral veel bijleren. Ook op vennootschapsrechtelijk gebied. “Ik wil me graag blijven inzetten op zowel interne als externe opleidingen. Vandelanotte heeft een ruim opleidingsaanbod en dat wil ik graag benutten”. We wensen Edward veel succes!

Word jij de volgende collega van Edward? Check dan snel onze vacatures of solliciteer spontaan!